De drukke zomer van Muziekclub N9

Bij de concerten bij Angar in Kaprijke en in de Huysmanhoeve in Eeklo zijn nog een pak locaties en data bijgekomen. 

Net als vorig jaar strijkt Muziekclub N9 neer in zomerbar Den Gevloerden Bos in Eeklo voor concerten op zondagmiddag. 2 Times Nothing mocht de laatste zondag van juni de spits afbijten, maar er staat de nog veel lekkers op het menu; komende zondag (11 juli) speelt The Milk Factory, een sextet dat muzikanten van onder andere Nordmann, Steiger en Hypochristmutreefuzz onder de leden telt. Nadien volgen nog Commander Spoon (18 juli), Ventilateur (25 juli) en Astronaute (1 augustus). 

Het daaropvolgende weekend van 6 tot en met 8 augustus slaat de muziekclub zijn tenten terug op in de Huysmanhoeve. Op vrijdag speelt Admiral Freebee een soloset. Op zaterdag en zondag spelen respectievelijk Roosbeef en Frank Vander Linden uitgestelde concerten, die normaal tijdens de lockdown zouden doorgaan. 

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus zoekt de Muziekclub het iets verderop in het Meetjesland op het kasteeldomein van Wippelgem, heimat van de grote Vlaamse bard Luc De Vos. Op vrijdag komt Ruben Block zijn soloproject voorstellen samen met een Belgische topband met Geoffrey Burton, Teun Verbruggen en Gilles Vandecaveye. Een dag later is het aan de eigenzinnige Nederlandstalige pop van Spinvis en op zondag staat de pure schoonheid van Jasper Steverlinck centraal. Er zal elke dag ook een support spelen. Meer nieuws daarover volgt binnenkort.

Een overzicht van en tickets voor alle concerten van Muziekclub N9 voor de zomer van 2021 vind je op www.n9.be.

7 juli 2021
Patrick Blomme