daPremière: Baby Fire - The Spell

A Spell is geplukt van ‘Grace’, het nieuwe album van de Belgische rockband.

Baby Fire brengt op 6 mei 2022 een derde album uit via indielabel Off Records op digisleeve-cd en alle digitale platformen wereldwijd. Vorig jaar was er nog single Eternal uit, de slottrack van ‘Grace’. Nu brengt de band de openingstrack uit van dat album. Wij mogen het in première aan u voorstellen en dat doen we graag, want A Spell is een roep om liefde.

De teksten zijn gemaakt door zinnen samen te stellen uit woorden die worden gebruikt voor het maken van echte liefdesspreuken. De danseres in de video drukt deze roep om liefde uit terwijl ze voor een scherm beweegt waarop beelden te zien zijn uit ‘A Midsummer Night’s Dream’, de film van William Dieterle en Max Reinhardt, gebaseerd op het liefdesverhaal van William Shakespeare.

Gitarist en zangeres van Baby Fire Dominique Van Cappellen-Waldock ontwierp en monteerde de video. Die werd gefilmd door Akim Serar en Vincent Steffler, twee Belgische regisseurs. In de clip zijn de Franse danseres en choreografe Bea Debrabant te zien in de hoofdrol. Laat je erdoor betoveren.

‘Grace’ kan hier besteld worden.

28 april 2022
Marc Alenus