Dansen in Kavka met AVAION

De Duitse elektronische muzieksensatie komt op 7 november 2024 naar Kavka Zappa in Antwerpen met die unieke mix van dansbare beats en melancholische melodieën.

AVAION brak in 2019 door met de monsterhit Pieces, waarmee hij in meerdere landen platinastatus behaalde. De Duitse artiest begon zijn carrière als dj in bekende clubs in het zuiden van Duitsland, waar hij voor het eerst eigen tracks speelde. Muziek is voor AVAION de belangrijkste uitlaatklep en tijdens de schrijfprocessen verwerkt hij gebeurtenissen in zijn leven. De unieke mix van elektronische, dansbare beats en melancholische, organische geluiden valt wereldwijd in de smaak bij zijn fans.

Met hits zoals Sleepless, Numb, en Other Side, heeft hij inmiddels een grote fanbase opgebouwd. Zijn muziek slaat zowel aan in nachtclubs als op grote festivals. Dit jaar verscheen debuutalbum 'Selfreflexion', waarmee hij de muzikale reis verder uitbreidt. Dit najaar brengt hij de "For The Vibes” tour naar een select aantal Europese steden, waaronder Antwerpen.

Tickets voor AVAION zijn te koop vanaf dinsdag 13 augustus, 10u00 via greenhousetalent.com.

12 augustus 2024
Marc Alenus