Daar is The Waltz terug

The Waltz tekende een platencontract bij Poetwannes Records voor de comeback in 2020 en releaset nieuwe single FEAR.

De Belgische noiserockers The Waltz kondigen hun 2020 comeback aan met een nieuwe single FEAR en het heugelijke nieuws dat ze vanaf heden deel uitmaken van Poetwannes Records (een 100% onafhankelijk platenlabel uit Sint-Truiden, België met een voorliefde voor gelimiteerde vinyl uitgaven).

Twee jaar geleden, na een succesvolle Europese tour, een plaats in de halve finale van HUMO's Rock Rally 2018 en concerten op Rock Herk, De Vooruit, Café Charlatan, ... werd het helaas stil rond The Waltz. Nu zijn ze terug met niet alleen een nieuwe single,maar ook met een nieuwe bezetting. Wat nodig was na het vertrek van o.a. Jente Pironet (die zich volledig op zijn agenda bij Portland focust)

Dat The Waltz de stapjes niet verleerd is, toont de nieuwe single alvast aan: veel feedback, in reverb ondergedompelde zang en een pittige ritmesectie die de boel ophitst, maar ook af en toe onverwacht stil ligt, maken van FEAR candy for the ear. Beluister de single hieronder:

Fans van de band kunnen zich vanaf u via de website van Poetwannes Records gratis inschrijven voor  FIRST ACCESS op een zeer gelimiteerde (50 stuks wereldwijd) en Vinyl-ONLY release die er binnenkort aankomt om deze comeback te vieren.

10 januari 2020
Marc Alenus