Cristal Open Air maakt zich op voor eindsprint!

In Aarschot kunnen ze terugblikken op een gevarieerd programma de laatste tweeënhalve maand: van afstuderende studenten tot Clouseau, van voetbalsupporters tot technofeesten. 

Maar de klap op de vuurpijl moet voor Cristal Open Air nog komen. De organisatie maakt zich op voor de twee aflsluitende weekends in september met internationale gasten, te weten op 3 september Alphaville en Cock Robin, op 4 september onze eigen trots Red Zebra en Fischer-Z en op 11 september Kosheen, Vive La Fête en de helden van Discobar Galaxie, die zonder twijfel de tent op de kop zullen zetten. 

Ook nieuw is dat Cristal Open Air voor die weekends Covid Safe gaat na bijna een bijna volledige zomer op de stoel gezeten te hebben, nu mondmaskers en social distancing niet meer hoeven. Maar de organisatie wil het comfort bewaren door de capaciteit te beperken en iedereen voldoende ruimte te garanderen. Belangrijk is wel dat je een Covid Safe ticket hebt.

Tickets zijn nog verkrijgbaar, hetzij als combi hetzij voor de losse dagen. Voor enkele dagen kan dit zelfs gratis, want wij mogen van de organisatie enkele duotickets weggeven voor deze evenementen. Bij interesse stuur je als de bliksem een mail naar win@damusic.be met als onderwerp "Cristal Open Air" en de avond van je keuze. En wie weet sta je binnenkort in Aarschot. John Watts van Fischer-Z is er alvast klaar voor. 

30 augustus 2021
Bert Gysemans