Consouling stuurt kinderen uit

Naar goede gewoonte doet het Gentse label er weer alles aan om de artiesten uit eigen stal onder de aandacht te brengen.

Het moet een goed gevoel zijn om een thuis te hebben bij Consouling Sounds. Steeds weer weten zij nieuwe formules te vinden om de acts voor het voetlicht te brengen. In het najaar doen ze dat onder meer met een aantal “Consouling Presents”-concerten.

Meer bepaald kan je op 4 en 5 oktober al het niet te versmaden evenement ‘Twenty Four Hours Deep Listening’ meemaken, waar je artiesten als Barst, Kuar Nhial en The Very Very Danger de oren van het lijf kan vragen naast enkele optredens en ongetwijfeld nog heel wat meer.

Maar dat is lang niet alles. Op 11 oktober presenteert het label de release van de nieuwe plaat – de vijfde al - van A-Sun Amissa. Ook Dustbug zal daar aanwezig zijn. Een dag later mag diezelfde Dustbug aantreden in het Clubzaaltje in Hingene samen met Monnik en Empusae. En op 2 november is de N9 the place to be om Hypnodrone Ensemble, Empusae en Monnik aan het werk te zien.

Wie zijn muziek graag een twist geeft, weet nu al waar naartoe. Check ook de website van het label voor meer info.

24 september 2019
Patrick Van Gestel