Concertalert : Reverend Horton Heat, Elton John, Bambara, The Mystery Lights

De aankondigingen blijven zich in sneltempo aandienen.

Reverend Horton Heat staat nergens beter op zijn plaats dan op het Roots & Roses-festival (1 mei). Hij zal er dan ook bovenaan de affiche prijken, waarop eerder al o.m. The Fleshtones werd bijgeschreven.  Info en tickets via de website van het festival.

Dat Elton John nog maar eens afscheid van België komt nemen, had u misschien al opgevangen. Maar dat eerste concert (8 september) zit zo goed als vol en dus liet de bebrilde man zijn goed hart zien en voeg daar nog een show aan toe. Daarvoor moet u dan op 9 september naar het Sportpaleis. Tickets zijn te koop vanaf 6 december.

Warm worden wij alvast van het optreden dat Bambara op 21 mei in De Zwerver en op 30 mei in Trix zal geven. Van vorige doortochten is ons in elk geval de passie en kracht van deze band bijgebleven. Vanaf 5 december kan u kaarten en nog meer kaarten voor deze opmerkelijke band kopen.

Maar u hoeft zo lang niet te wachten om een goed concert mee te maken. Op 24 januari treden namelijk The Mystery Lights op in De Roma. Ze komen daar het dit jaar verschenen tweede album voorstellen. En u kan daarbij zijn, als u zich hier een ticket aanschaf.

3 december 2019
Patrick Van Gestel