Compact Disk Dummies naar televisie

Vanaf 4 september flankeren de jongens van Compact Disk Dummies niemand minder dan kersvers presentator Jan-Jaap Van Der Wal bij het Canvasprogramma 'De Ideale Wereld'.

Lennert en Janus vormen zo de vaste huisband voor het nieuwe seizoen. Niet alleen zullen ze alle livemuziek bij elke uitzending verzorgen, ze zullen ook betrokken zijn bij sketches, filmpjes en gesprekken tijdens de show.
"Alles waar geluid uit komt bij De Ideale Wereld krijgt van ons de Dummies-behandeling", aldus Lennert. "Zo hebben we het introlied een facelift gegeven en hebben we ook zeven nieuwe composities van vier seconden gemaakt voor de tussentitels.
Compact Disk Dummies vullen dus vanaf volgende week iedere dinsdag en donderdag uw beeldscherm. Dat worden stevige dagen, al hoeven de fans die op nieuwe muziek wachten zich niet ongerust te maken volgens Lennert.
"Het is iedere dag keihard werken, want naast de opnames voor De Ideale Wereld zijn we ook volop bezig met onze nieuwe plaat. Er ligt al heel wat nieuwe muziek en ik voel dat we in een goede vibe zitten, dus we keren de muziekwereld allesbehalve de rug toe!"

1 september 2018
Kevin Vergauwen