Cocaine Piss presenteert eerste track uit 'The Dancer' met elegantie

Op Big Next Weekend mochten ze ons nog onder zeiken met hun ultrasnelle nummers en erg intense set en konden we een korte babbel houden met Aurélie Poppins. Zo wist ze te vertellen dat ze haar naam veranderde (Poppins is uiteraard niet haar echte naam!). Ze beweerde dat ze vroeger werkte aan de universiteit van Luik en dat ze daar natuurlijk niet konden lachen met het feit dat studenten die haar naam googleden op iets als Cocaine Piss uitkwamen. Of het waar is, konden we niet achterhalen, maar een leuk verhaal was het wel.

Ook leuk is de eerste track uit 'The Dancer'. Eigenlijk staat die op de plaat precies in het midden, maar het is wel de eerste van de veertien nummers die werd vrijgegeven. Het nummer duurt - zoals dat hoort - maar een dikke minuut en twintig seconden, maar is zo heftig dat we wel weer verder kunnen tot 30 september, de dag dat 'The Dancer' uitkomt via Hypertension Records.

De band gaat uiteraard ook touren en na een paar korte tussenstops in Nederland kan je hen bij ons zien in Leuven op Stuk Start (28 september), te Luik in La Zone (30 september), op Play 2016 in Hasselt op 8 oktober en twee keer in het kader van Autumn Falls (15/10 in Den Trap in Kortrijk en 28/10 in 4AD in Diksmuide),

Tracklist 'The Dancer'

1. Ugly Face On
2. Sex Weirdos
3 Cosmic Bullshit
4. The Dancer
5. Plastic Plants
6. Average Romance
7. Shiny Pants
8. Elegance
9. Sport Things
10. This Is No Fashion Show
11. The Player Without A Team
12. Black Speedo
13. Happiness
14. Nostalgia
 

 

15 september 2016
Marc Alenus