Clippremière: Ryder Havdale - Good Girls

De zomer komt er aan en zo ook ‘Candy Haven’, het album van de Canadees Ryder Havdale. Op 22 juni landt de plaat in de winkels via White Whale Records en afgaande op de eerste singles is ze ideaal voor elke zomerse road trip.

Eerder was er al de single In The Way You Love en nu is er ook Good Girls, een heerlijk zwoele track waarin synths om elkaar heen buitelen tot het duizelt voor je ogen en de warme beats je zachtjes richting dansvloer duwen.

Ryder Havdale, mag dan wel afkomstig zijn uit Canada, hij wist het hart van de elektronische muziek te vinden en resideert dezer dagen in Berlijn, tenminste als hij niet de wereld doorreist.

Zo was hij een keer op een trip naar Joshua Tree en daar ontdekte hij niet alleen dat zijn muziek de moeite waard was dankzij een geheimzinnige new age meid, maar ontmoette hij ook een fotografe Heather. Samen trokken ze de woestijn in met Haydales auto en met een simpele selfiestick en de camera filmden ze de clip bij Good Girls en die versterkt het gevoel van vrijheid dat uit de track spreekt.

4 juni 2018
Marc Alenus