Clippremière: Claudia is on the Sofa -Not My Song

Na The Match brengt de Italiaanse de tweede single uit die past onder het “I'm not concept”

"What I am not and what I don't want to be" dat was het idee waarond Claudia Is On The Sofa twee singles componeerde. De eerste verscheen in april van dit jaar en vrijdag volgt Not My Song, maar je krijgt hem nu al bij ons in première met medewerking van haar labels Riff Recordds en Solaris Empire.

Not My Song is de ballade van de stiltes, van het onuitgesprokene, van feiten die zich nooit hebben voorgedaan, maar ons toch trachten te definiëren.

Claudia Ferretti: “This is the song of those who no longer want to be told what they should be and what they should do. It is not a revolution, it is a fact.”

De clip, die u bij ons als eerste kan zien, werd geregisseerd door Cristian Filippini. Hij stelde zich de song meteen voor als een dialoog van de artieste en haar spiegelbeeld, dat elke persoon toont die Ferretti zou kunnen zijn in de ogen van anderen, of tenminste hoe die zouden wensen dat ze is: een goede echtgenote, een moeder, een zorgzaam persoon…

Die Claudia zien we in zwart-wit, terwijl we de echte Claudia in kleur zien, zich bewust van al wat ze niet wil zijn, maar wel met alle respect voor degenen die teleurgesteld zullen zijn. Alles draait om een getekende/aquarelspiegel die de confrontatie met zichzelf en de buitenwereld verbeeldt, in een spel van reflecties met zwart-wit en korrelige shots geschoten door de zangeres zelf met selfies waarin ze zichzelf spiegelt in de wereld.

Bekijk hem hieronder:

 

7 december 2022
Marc Alenus