Brussel Brost is terug

Bij de start van het academiejaar wordt er meteen gebrost.

Brussel Brost is terug

Brik, de servicedesk voor studenten in Brussel, wil Brussel Brost organiseren zoals de studenten het kennen: als een feestzone zonder beperkingen én met geweldige namen op de affiche. Er moet niet gereserveerd worden en studenten zullen geen mondmasker nodig hebben of afstand moeten houden.

Om ervoor te zorgen dat het festival op een veilige manier kan plaatsvinden, zal er aan de ingang streng gecontroleerd worden op de geldigheid van het persoonlijke Covid Safe Ticket of een snelle antigeentest.

Er wordt maximaal ingezet om de vaccinatiegraad bij de studenten te verhogen. Een Vacci-Bus zal aanwezig zijn op het festivalterrein. Studenten die toegang verkrijgen na een negatieve antigeentest kunnen zich laten inenten met een vaccin van Johnson & Johnson.

En het loont de moeite, want eens binnen, kunnen de studenten genieten van o.a. Glints, High Hi, The Haunted Youth en YellowStraps op het hoofdpodium en IKRAAAN, TUKAN, Lupa Gang Gang Quartet, Gameboyz2Men en vele anderen op kleinere podia.

Alle info over dit gratis festival vind je hier.

10 september 2021
Marc Alenus