Ben je klaar voor Desertfest Ghent?

Nu we goed en wel Desertfest Antwerpen verteerd hebben, is het een goed moment om al eens vooruit te kijken naar volgend weekend

Want op zaterdag 30 oktober vindt Desertfest Ghent plaats in het zalencomplex van Voo?uit. Je zou het een bisnummer of een Desertfest light kunnen noemen, maar met een dergelijk stevige affiche zou dat het concept oneer aandoen en kan je beter beginnen uitvissen wanneer je al dit lekkers kan horen en bekijken.

Zo zijn er bijvoorbeeld het Oekraïense Stoned Jesus, het Amerikaanse Frayle, het Duitse psychedelische kwartet Electric Moon, de Italianen van Nero Di Marte en Lil Refrain, maar ook Belgen als Hemelbestormer, Ignatz en Modder, die eind dit jaar nog het debuutalbum uitbrengen via Lay Bare Recordings & Consouling Sounds.

Uitkijken is het ook naar de prestaties van Delving, ook nog zanger-gitarist bij Elder, die het hier solo doet. Of wat te denken van Golden Hours, het gelegenheidscombo bestaande uit Rodrigo Fuentealba (Manngold, 50ft Combo), Topias Humble (Gang Of Four), Wim Janssens (Tricky) en Hákon Aðalsteinsson (The Brian Jonestown Massacre). En dan is er nog het pas toegevoegde King Buffalo, die net het tweede album van 2021 hebben aangekondigd en voor een exclusieve Europese show naar Gent afzakken. 

Voeg bij dit lijstje de smaakmakers van de Antwerpse editie, Motorpsycho, Dool en 1000 Mods en je weet meteen dat dit toch weer een feest is dat je niet kan overslaan. 

Tickets zijn nog verkrijgbaar, maar gaan snel. Wil je er nog bij zijn, bestel nu! 

25 oktober 2021
Bert Gysemans