Belpop op Werchter Boutique

De affiche van Werchter Boutique wordt verder aangevuld met hitparadehelden van eigen bodem.

Belpop op Werchter Boutique

Werchter Boutique 2020 wordt geopend in het West-Vlaams door Brihang, een woordkunstenaar die poëzie brengt voor mensen van/uit de 21ste eeuw. Steentje en Rommel zijn de meezingers van vandaag.

Loïc Nottet is een complete artiest die uitblinkt in elk aspect van het vak. Het maakt hem geliefd in Vlaanderen en Wallonië en God in Frankrijk. De aanstekelijke singles On Fire en Heartbreaker zijn voorproevers van een nieuw album ‘SILLYGOMANIA’.

Zwangere Guy is de rapkoning van Brussel en een man met een groot gewicht binnen de nationale hiphop gemeenschap. Hij heeft een boerenjaar achter de rug: twee (!) top-albums, zeven MIA nominaties, indrukwekkende passages in de AB, magistraal op Rock Werchter, Brusseleir van't joêr.

Bazart is Goud sinds 2015 en het is nog niet gedaan. Jongste single Maanlicht was alweer een recordbreker: hun langst genoteerde #1 in de Ultratop. Album nummer 3 is in de maak.

Eerder werden ook al het Australische 5 Seconds of Summer, Ellie Goulding en Taylor Swift bekend gemaakt.

Tickets voor Werchter Boutique 2020, dat plaatsvindt op zaterdag 20 juni in het Festivalpark in Werchter, zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een regular ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Golden Circle tickets, die gegarandeerde toegang geven tot het vak net voor het podium tijdens de show van headliner Taylor Swift, zijn al even uitgeput.

4 maart 2020
Marc Alenus