Bazart, In Flames en meer concertnieuws

Ook vandaag serveren wij uw dagelijkse portie concertnieuws voor het nieuwe jaar.

De koningen van de Belgische radiopop keren terug naar de “kleine” zaal waar het allemaal begon. Op 20 en 21 april staat Bazart in de AB. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten 38 euro.

Cher, de koningin van autotune, komt dan weer naar het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag 28 september brengt haar Here We Go Again Tour haar naar België. Wie aanwezig wil zijn moet aanstaande vrijdag om 9u voor de computer zitten. Tickets kosten tussen 50 en 140 euro.

Op 24 januari verwelkomt de  Botanique in het kader van PIAS NITES Two Door Cinema Club voor een exclusieve show. Tickets kosten 27 euro en gaan vrijdag om 11u in verkoop.

De Zweedse rockers van In Flames zijn van plan om samen met een special guest Trix af te breken. Op 10 april kan u de band aan het werk zien. Tickets gaan vrijdag in verkoop en kosten 41 euro.

Tenslotte zal er op 13 april een orkestrale versie van het album '2001' van Dr. Dre worden uitgevoerd in Vorst Nationaal. Een beetje als Night Of The Proms, maar dan met hip-hop. Op info wat die tickets betreft is het nog even wachten.

11 december 2018
Nick Van Honste