Affiche Dynamo Metalfest volledig

Firewind maakt de line-up voor het Eindhovense metalfestival compleet.

Affiche Dynamo Metalfest volledig

De powermetalband uit Griekenland brengt de teller van Dynamo Metalfest in totaal op vijftien bands, zes op vrijdag 17 juli, negen op zaterdag 18 juli. Eerder werden al aangekondigd: Bay Area Interthrashional, Heaven Shall Burn, Cradle of Filth, Candlemass, Exodus (Bonded By Blood - show), Sepultura, Obituary, Midnight en Flotsam and Jetsam. 

Een weekendticket kost slechts 59 euro. Dagkaarten zijn, nu de volledige indeling gekend is, verkrijgbaar op de nieuwe bijgewerkte website van Dynamo

Natuurlijk wordt er tegelijk met de bekendmaking van Firewind, de kanttekening gemaakt in verband met het Covid 19-virus en zal de organisatie de instructies van de Nederlandse regering moeten opvolgen en er alles aan doen om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Nederland heeft zonet alle samenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden, ook voor samenscholingen van minder dan honderd mensen. Op dit moment wordt ervan uitgegaan dat alles loopt zoals het moet. De voorbereidingen voor het festival gaan gewoon door. 

24 maart 2020
Bert Gysemans