Action Bronsons kookboek heeft een releasedatum

We zaten er al een tijdje op te wachten, naar nu is het eindelijk zover: het kookboek van Action Bronson is gedrukt. Het boek heet ‘Fuck, That's Delicious: An Annotated Guide to Eating Well’, en kan besteld worden vanaf twaalf September via de site van de Abrams uitgeverij.

In het boek vertelt de rapper vrijuit over zijn liefde voor eten en koken. Hij neemt de lezer mee tijdens zijn wereldtournees en hij doet uit de doeken met welk voedsel hij allemaal in contact is gekomen. Verder staan er ook een veertig tal recepten in vermeld die Bronson nauw aan het hart liggen zoals de challah van zijn moeder, kaasbagels en cheeseburgers uit New York, verschillende taco recepten en zijn favoriete Jamaician jerk. Ook zijn bezoek bij chef Massimo Bottura van het Osteria Francescana (***) wordt vermeld in het boek.

Het boek is opgesteld samen met schrijfster Rachel Wharton, een foodcritic uit New York. Het boek kost 27.50 dollar en is te bestellen via deze website. Een absolute must voor fans van de rapper en voor foodlovers in het algemeen.

Ook op muzikaal vlak komt Action Bronson terug boven water. Zijn volgende album ‘Blue Chips 7000’ komt uit op 25 augustus en lijkt een vervolg te worden op de alom geprezen mixtape ‘Blue Chips’ uit 2012, die de rapper op de wereld losliet samen met producer Party Supplies. Luister hieronder alvast naar de vooruitgeschoven single Let Me Breathe.

18 augustus 2017
Joris Roobroeck