Slaughter To Prevail - Fotoreportage

013, 1 februari 2024

Slaughter To Prevail - Fotoreportage

De 013 in Tilburg werd omgebouwd tot één grote moshpit, courtesy of Slaughter To Prevail. 

Verrassend genoeg was Slaughter To Prevail de enige band die speelde. Zonder voorprgramma dus . De zaal zinderde van energie, terwijl de Russische deathcoreband het podium overnam. Het voelde alsof er een storm op komst was en die raasde door de zaal in de vorm van rauwe vocals, beukende drums en gitaren die als een tsunami over het publiek spoelden.

De sfeer was geladen met opwinding en anticipatie, toen de bandleden het podium betraden. Zodra de eerste noot klonk, was er geen weg meer terug. De vocalen van Alex "Terrible" Shikolai waren als een donderslag, diep en doordringend. Het publiek reageerde met een mix van headbangen, moshpits en zelfs een wall of death, volledig opgaand in de agressieve sound. De setlist, die daarbij hoorde, was een rollercoaster, met klassiekers en nieuwe songs, die elkaar afwisselden.

Présence hadden deze jongens in overvloed. Tussen de nummers door was er constante interactie met het publiek. Deze mannen weten hoe ze een zaal on fire moeten zetten. En het publiek ging er volledig in op.

Slaughter To Prevail @ 013 - 1/2/2024

4 februari 2024
Emily Parry