Rijmrock - Fotoreportage dag 2

Stationsplein Rijmenam, 20 augustus 2022 - 21 augustus 2022

Rijmrock - Fotoreportage dag 2

Het moet gezegd: na de doortocht van wervelwind De Mens op de eerste dag van Rijmrock 2022 lag het Kastanjebos er op deze zomerse zondag vredig en opgeruimd bij.

 

Een perfecte plaats voor indiefolkie Pauwel om de diepste zielenroerselen met het al aanwezige publiek te delen. Dat deden daarna ook Fixkes, maar dan op de eigen no-nonsense-manier. Rock-’n-pop met een Antwerpse tongval over een huis kopen in Dardennen of neukvriendjes zijn.

Dat de liefde tussen de volgende band en de organisatie van het festival groot is, konden we al eerder vernemen. Dat Yevgueni ook een voetje voor had bij het ondertussen talrijker opgekomen publiek, werd eveneens vlug duidelijk. Game, set and match!

En dan moest de godvader van de Nederlandstalige rock nog zijn opwachting maken. Raymond van het Groenewoud had slechts enkele noten nodig om Rijmrock uit zijn hand te laten eten en mee te nemen op een heerlijke excursie door ’s mans diverse kataloog aan wonderlijke muziekjes. Wat een kers op de verjaardagstaart van het tienjarige festival. Dat deze tiener mag uitgroeien tot een fijne twen. Afspraak alvast volgend jaar in Rijmenam.

Rijmrock, dag 2 - 21/8/2022

 

23 augustus 2022
Patrick Van den Troost