Retie Rockt! - Fotoreportage

Gemeentepark ‘t Schijf, Retie, 10 juni 2023

Retie Rockt! - Fotoreportage

Het was afgelopen weekeinde verschrikkelijk warm op de Kempengrond, maar neem van ons aan: geen betere plek om te vertoeven dan gemeentepark 't Schijf in Retie. 

De vele bomen en de lange dranktoog zorgden voor dankbare verkoeling en zowel artiesten als bezoekers waren het er volmondig over eens: dit Retie Rockt en deze feeërieke locatie is er één om te koesteren.

De twee podia zorgden om beurten voor het nodige vuurwerk. Op het kleine mocht er al eens gek gedaan worden en geëxperimenteerd. Dat deden onder andere Toxic Shock, Wallaroos en The Sha-La-Lee's, die al twee releaseshows in Hasselt achter de rug hadden.

Op het grote podium was er zoals steeds een fijne bloemlezing van Belgische revelaties gemaakt waaronder Captain Kaiser, Ila en Meltheads. Afsluiter Stake mocht al voor de derde maal in Retie het podium beklimmen. Ze deden dat met verve en onderstreepten nog maar eens wat voor een geweldige band ze zijn. En als er dan plots een streaker vanuit de backstage over het podium het publiek induikt, zelfs dan blijven ze nog knallen. 

Retie Rockt! - 10-6-23

13 juni 2023
Bert Gysemans