I Prevail - Fotoreportage

013, 15 maart 2023

I Prevail - Fotoreportage

Er stonden drie vette bands op het programma in een helemaal uitverkocht 013. 

De show werd met een knal gelanceerd door Blind Channel. Tijdens de show hoorden we dat ze zesde eindigden bij het Eurovisie Songfestival voor Finland. En ze stelden niet teleur. Wat een energie!

Na een korte pauze was het de beurt aan Trash Boat. Het publiek ging helemaal uit de bol. Op de eerste rijen zagen we meiden met handgemaakte papieren en kartonnen Trash Boat-pamfletten. Zelf waren we niet zo onder de indruk. Hoewel ze op plaat best wel interessant klinken, viel dat - althans voor ons - live behoorlijk tegen.

I Prevail was uiteraard de band waar het uiteindelijk om draaide. De voorprogramma's hadden ons al behoorlijk warm gestookt door regelmatig de band te namechecken. Toen ze er eindelijk waren, schreeuwde het publiek de longen uit het lijf. Dit zou pas een feestje worden! De beveiliging stond ook paraat, want er zou toch wel het een en het ander gaan gebeuren.

De band stuiterde heerlijk over het podium, maar het publiek hadden we toch iets actiever verwacht. Het bleef vrij rustig en we spotten slechts twee crowdsurfers. Maar de band maakte het allemaal de moeite waard om tot het einde te blijven. Toen ze afsloten met de knallers Gasoline en Bow Down, liet het publiek zich toch nog een laatste keer van de beste kant zien.

I Prevail, Trash Boat, Blind Channel @ 013 - 15/3/2023

18 maart 2023
Emilie Parry