Zomervibes

Inlandse Maatjes

Deze maatjes had u vrijdag moeten krijgen, maar… einde schooljaar en shit, u kent dat wel…

Pop noir, schaduwpop, dark r&b… het zijn etiketten die moderne artiesten maar wat graag zelf op hun muziek kleven dezer dagen. In het geval van SIRE is het terecht. Over de man zelf is niet veel te vinden, behalve dan dat hij uit België komt, een beetje klinkt als Oscar & The Wolf en een geweldige debuutsingle uit heeft. Die kan je hieronder beluisteren terwijl je de door hemzelf geregisseerde clip bekijkt.

El Mauger werd in augustus vorig jaar door de concullega’s van Indiestyle uit de vijver van vi.be gevist. Ze wonnen ook de publieksprijs van Golfbrekers en sinds vorige week is er deze nieuwe single, compleet met videoclip. Glimmende gitaren, mooie man-vrouwharmonieën en een refrein dat zich meteen achter je trommelvliezen haakt, meer moet dat niet zijn.

De single van Vhyce uit La Louvière is niet echt nieuw, maar hij kreeg twee weken geleden een leuke remix en vorige week ook eindelijk een officiële clip. Bovendien is dit een veel te lekkere clubkraker om hem niet aan jullie voor te stellen. Laat de zomervibes maar komen!

3 juli 2017
Marc Alenus