Yannick Aerts (Bed Rugs)

Achtergrond

Voor we weer met een kater, vetter dan Garfield, de afgevallen naalden van de kerstboom uit ons vast tapijt zitten peuteren en ons nog amper kunnen herinneren welke goede voornemens we op nieuwjaarsnacht weer tegen beter weten in hebben gemaakt, hebben we voor u nog een hele resem eindejaarslijstjes van onze redacteurs en echte would-be BV's.

Yannick Aerts van Bed Rugs en nog veel andere projecten heeft er een berejaar opzitten. Met Bed Rugs leverde hij met 'Cycles' een plaat af die perfect op het juiste moment kwam. Het artwork van die plaat levert hen misschien een MIA op. Je kan het hieronder bewonderen en hier lees je o.a. hoe ze er aan kwamen. Maar eerst: het jaaroverzichtje van deze fijnproever.

De beste van het jaar.

1.  Jib Kidder – ‘ Teaspoon To The Ocean’

2.  Mild High Club– ‘Timeline’

3.  John Andrews & The Yawns – ‘Bit By The Fang’

4.  Zac Nelson – ‘New Once’

5.  King Gizzard & The Lizard Wizard – ‘Paper Maché Dream Balloon’Amai, dat kon beter!

Nieuwe Tame Impala plaat is in mijn oren complete bagger!

Mocht ik de tijd kunnen terugspoelenIk heb de reünie van Evil Superstars gemist, maar eigenlijk een beetje met opzet. Je gaat toch altijd vergelijken met vroeger hé..

U hebt deze toch gezien?

Clip:

Art:

 

 

Straf live

Jib Kidder in de living van Stijn van Hotsjumenas. Even van de wereld!

Ik voorzie voor 2015

Bed Rugs knijpt er even tussenuit, maar check zeker onze andere projecten: Hazy Hand$, Borokov Borokov, Kasablanka en Slapend Rijk.

Coming up

Animal Collective is al doorgebroken zeker? Laat ons dan Murals tippen. Zij deelden in september het titelnummer van hun aankomende album en hun zachte psychfolk zalft onze gepijnigde oren.

25 december 2015