Woodie Smalls

Achtergrond

Voor we weer met een kater, vetter dan Garfield, de afgevallen naalden van de kerstboom uit ons vast tapijt zitten peuteren en ons nog amper kunnen herinneren welke goede voornemens we op nieuwjaarsnacht weer tegen beter weten in hebben gemaakt, hebben we voor u nog een hele resem eindejaarslijstjes van onze redacteurs en echte would-be BV's.

Het was wel het jaartje voor Woodie Smalls. Vanuit het niets werd hij gebombareerd tot de Belgische Tyler The Creator. Zijn debuutplaat 'The Soft Parade' scheerde hoge toppen en plots werd dat café onder de kerktoren van Sint-Niklaas veel te klein voor dit raptalent.

Woods is amper negentien jaar oud, maar helemaal klaar voor grootse dingen!

De beste van het jaar

  1. Mac DeMarco – ‘Another One’
  2. The Internet - 'Ego Death'
  3. Earl Sweatshirt - 'I Don't Like Shit, I Don't Go Out'
  4. Kali Uchis - 'Por Vida'

Amai, dat kon beter!

Mijn eerste optreden, alles ging mis.

Dj wasn't ready I wasn't ready it was a total disaster. Maar mensen vonden het uiteindelijk nog goed wat ik heel weird vind haha!

Mocht ik de tijd kunnen terugspoelen

Mac DeMarco in Paradiso Amsterdam had ik heel graag willen zien live. Maar ik moest zelf optreden in Frankrijk, bummer.

U hebt deze toch gezien?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Straf live

Ik heb eindelijk Tyler The Creator live bezig gezien! I literally had tears in my eyes I wanted to see him perform live since forever. Het was het beste optreden dat ik tot nu toe heb gezien.

Ik voorzie voor 2016

Mijn plannen voor 2016 zijn zoveel mogelijk muziek uitbrengen en zoveel mogelijk optreden binnen België en in het buitenland.

Coming up

Ik hoop dat Kali Uchis doorbreekt volgend jaar. Ze heeft een elegante stem en een aparte stijl die ik heel nice vind, I hope she blows up for real.

31 december 2015