The Very Very Danger - The Fastest Forward

The Very Very Danger - The Fastest Forward

Kitty, Bunny en Bear koken een eigenzinnig potje.

Polderrecords haalde The Very Very Danger binnen, een driedelige powerpop-outfit uit een andere dimensie die een originele mix van garage, rock, indie en doom kookt. Na het uitbrengen van de ep 'Witness The Legitness' in 2019, maakt de band zich op voor de terugkeer naar planeet Aarde met een gloednieuw album genaamd 'Submarine Chase In Outer Space' dat in mei 2023 verschijnt op het label.

Wanneer Michélé De Feudis (Almighty Mighty, Cobra The Impaler), Femke Decoene (Wolker) en lan Clement (Wallace Vanborn) het podium betreden, transformeren ze in eigen privé-superhelden die de aliassen Kitty, Bunny en Bear dragen. Kitty temt de synths, Bunny blaast op de drums en Bear beukt op de bas, waardoor de luisteraar in een wereld van melodieuze extase wordt gekatapulteerd.

Het trio speelde al shows in het voorprogramma van De Staat, The Van Jets, The Sore Losers en Paceshifters en blies telkens alle stof van het podium en van tussen de coulissen. Dat zullen ze zeker ook doen met de eerste single uit het aankomende album The Fasted Forward, een track met de blaaskracht van een bladblazer met een straalmotor.

23 oktober 2022
Marc Alenus