The Dirty Denims - Turn Off The Radio

The Dirty Denims - Turn Off The Radio

The Dirty Denims komen uit Eindhoven en maken al sinds 2005 een vrolijke klinkende, muzikale mix met als referenties Joan Jett, Kiss, AC/DC, Thundermother en The Donnas.

Veel heeft natuurlijk te maken met Mirjam Sieben, frontvrouw en gitariste, en Suzanne Driessen aan de drums. De bezetting wordt verder aangevuld met oerlid Jeroen Teunis op gitaar en Marc Eijkhout of bas.

The Dirty Denims speelden in het verleden shows met Extreme, Steel Panther, Whitesnake, Golden Earring en speelden op menig festival als Bospop, Zwarte Cross en Lowlands, waar de happy hardrock steeds goed uit de verf komt. Het grootste succes kenden ze met 24-7-365 , waarmee ze bij 3FM tot "Serious talent" gebombardeerd werden. 'De Wereld Draait Door' volgde en ze haalden ook nog de soundtrack van 'The Office'-teaser op de Zweedse Comedy Central. In België werd het nummer eveneens gebruikt voor een promocampagne van Comedy Central. 

In de herfst van dit jaar werd het eerste deel van het nieuwe album 'Ready, Steady, Go!' uitgebracht met hierop zes nieuwe nummers. Het tweede deel is voor volgend jaar. Zo maak je het album compleet. Voor single Turn Off The Radio werd een mooie videoclip opgenomen, die we jullie niet willen onthouden. Je wordt er dan ook instant-gelukkig van.

17 december 2019
Bert Gysemans