Teen Creeps - Fall Out

Teen Creeps - Fall Out

Nu vrijdag verschijnt het tweede album van Teen Creeps, maar voor het zover is, bracht de band nog snel een nieuwe single uit.

Voor Fall Out staken de jongens van Teen Creeps zich nog eens vol Duracell-batterijen en dus spat de single uit de luidsprekers, voortgejakkerd door energetische drums en fuzzy gitaren. Cloud Nothings, Yukc en No Age kijken goedkeurend toe en powerpopgodfather Bob Mould maakt een zegenend gebaar.

Fall Out is waarschijnlijk het meest energieke en ongecompliceerde nummer op ‘FOREVER’. We kunnen niet wachten om deze live te spelen!”, vertelt gitarist Joram De Bock enthousiast. Ook de bijbehorende video maakte hij zelf. “Ik heb een wegwerpcamera meegenomen naar de studio. Die foto's worden gebruikt in het artwork voor het album. Geïnspireerd door hoe de ontwerpers de foto's uitknipten, deed ik hetzelfde voor deze video. Gewoon de foto's verkleinen en ze op grappige en onverwachte manieren herschikken. Toen heb ik er een stop-motionvideo van gemaakt op mijn telefoon. Ik wist niet of dat zou werken, maar ik ben blij met het resultaat.”

Dat snappen we, Joram!

Foto: Daniil Lavrovski

21 januari 2021
Marc Alenus