Sevens- Golden Girl

Sevens- Golden Girl

Drie singles heeft Sevens al afgeleverd en die deden zijn ster snel rijzen. Ook zijn nieuwe is weer onweerstaanbaar.

Er zijn de laatste jaren al verschillende beloftevolle artiesten opgedoken vanuit de PXL in Limburg en ook Sevens is daar een product van al heeft zichzelf ook vanalles geleerd. Van gitaar spelen, piano, zingen tot producen.

Aan de PXL vond hij wel zijn eigen stijl, beïnvloed door zijn idool Frank Ocean. Sevens brengt dus R&B / Soul, maar hij geeft er een unieke twist aan. Sinds hij zijn producer Anders ontmoette, is de muziek van Sevens opvallend vooruitgegaan.

Anders kreeg erkenning voor zijn collab met Bhavi. Hun nummer Visa ging viraal. Op dit moment is Anders een van de bekendste producers van België en de combinatie met Sevens loopt ook als een trein.

Samen creëren ze een mooie vibe waarover Sevens zijn soepele soulstem over drapeert. Met chille beats wordt een lekkere urban feel geschapen en een hiphoptoets maakt het geheel af. Luister hieronder maar eens naar het coole Golden Girl, een nummer dat ideaal is om op warme avonden vanuit je autospeakers de stille stad in te laten waaien.

Stilaan spekt Sevens zijn repertoire dat hij de komende maanden ook live wil brengen. Zijn ervaring als support van Nona zal daarbij van pas komen. Zijn doel voor 2020 is om meer erkenning te krijgen in België en mogelijk ook in Europa door vaker en consistenter singles uit te brengen.

Begin 2021 moet een debuut-ep de eerste kers op de taart worden.


 

26 juni 2020
Marc Alenus