San Holo - bb u ok?

San Holo - bb u ok?

San Holo deelt nieuwe, emotionele single.

De Nederlandse artiest en producer San Holo (echte naam Sander van Dijck) staat bekend om het mixen van gitaren met emotionele en eerlijke teksten in zijn genre-buigende muziek en wordt algemeen erkend als een vernieuwer van elektronische muziek. Deze week deelde hij de emotionele nieuwe single bb u ok?

bb u ok?, dat opgenomen is in Echo Park, Los Angeles, is San Holo's eerste studio-release sinds januari 2020 toen hij Honest uitbracht, een samenwerking met het Nieuw-Zeelandse pop-duo Broods. Zijn debuut ‘album1’, uitgebracht in 2018, kreeg wereldwijd geweldige steun en het publiek is Holo duidelijk nog niet vergeten. Op een dag tijd werd de clip van zijn nieuwe single bijna vijfentwintigduizend keer gestreamd.

“‘bb u ok?’ is een vraag die je aan jezelf en de mensen om je heen kunt stellen” vertelt van Dijck over de betekenis van zijn single. "Het leven is tegenwoordig zo snel, dat we vaak niet de tijd nemen om deze vraag oprecht te beantwoorden. Het is zo gemakkelijk om het contact met jezelf en de mensen van wie je houdt te verliezen. We hebben echte gesprekken en connecties nodig... Dus, neem vandaag nog contact op met iemand in je omgeving met een simpele vraag: ‘bb u ok?’.

Of beter nog: stuur het clipje door naar die vriend of vriendin die je door corona al een tijd niet meer zag of hoorde. Je tovert er geheid een glimlach mee op een gezicht en dat past perfect in de “stay vibrant”-filosofie van San Holo.

2 december 2020
Marc Alenus