Run SOFA - Most Days (Elefant Remix)

Run SOFA - Most Days (Elefant Remix)

Bijna exact één jaar nadat ze hun debuutalbum ‘Say.’ op de wereld loslieten, brengt het Waalse run SOFA een nieuwe single uit.

Die nieuwe single van run SOFA heeft trouwens een Vlaamse stempel want het gaat om een remix van Most Days door het Gentse Elefant dat ook optrad als producer van het debuutalbum van run SOFA. De opvolger voor dat album komt er aan in het najaar. Dus we mogen nog wel meer verwachten van Antoine Romeo en Julien Tassin.

Maar ondertussen warmen we ons dus nog aan de nieuwe versie van Most Days. Dat Elefant de track helemaal plat trapte en terug in elkaar zette als een hybride tussen Death Grips en HEALTH, maar met een dikke Elefant-stempel, mag niet verbazen na de eerder remixes voor o.a. The Antler King en Almighty Mighty.

Verwacht je dus aan zware hiphopbeats, elektrostoten als werpmessen, gillende keukenmeiden, vervormde raps en compleet opgefuckte gitaren voor je hieronder op play klikt.

Op 12 februari speelt run SOFA een show in de thuisstad van Elefant. Die avond staan ze in Afsnis. De dag daarna staan ze in WERF te Hasselt. Volgens de introductie bij die show mogen we ook nog een ep verwachten van het duo die ze zullen voorstellen op Les Nuits.

2 februari 2020
Marc Alenus