Roos Denayer - April

Roos Denayer - April

Roos Denayer, Soundtrack winnares en artist in residence in Het Depot, bracht afgelopen week het nummer April uit. Dit nam ze, zoals de andere nummers van haar komende debuut ep ‘Circle One’, live op in Dunk Studio.

‘Circle One’, de debuut-ep van Roos Denayer, komt uit deze zomer. Doorheen 2020 brengt ze om de twee maanden een nieuw nummer uit met bijhorende live video van deze ep. In Januari kregen we al Avia en in maart was er The Style Of Everymore. Nu is er dus het jazzy April.

Op de tracks spelen muzikanten uit Denayers directe omgeving mee, haar "eerste cirkel" als het ware. Op de vorige single waren zo al Trui Amerlinck & Artan Buleshkaj en Nina Kortekaas te horen, dit keer verkeert ze in het mannelijk gezelschap van Alexander De Baedts (Bolt), Zjef Van Steenbergen en Tom Peeters (beiden van Schemer).  

Door telkens met andere mensen te spelen, laat Denayer ze zich beïnvloeden vers muzikaal talent van eigen bodem waardoor er een veelkleurige rode draad door de ep zal gesponnen worden. Dit keer kleurt die draad behoorlijk jazzy. Ontdek het groovy nummer hieronder.

28 mei 2020
Marc Alenus