Romanie - Hallucinating

Romanie - Hallucinating

Gotye, hou je maar vast aan je bretellen!

Voorlopig is ze nog niet zo groot als die andere in België geboren, maar in Australië wonende artiest, maar Romanie werkt wel aan de weg naar de top. Ze is sinds Anthony al aan de derde single toe dit jaar en werd "down under" al opgepikt door radiozenders als FBi, Edge Radio, triple j, JOY FM, Radio Adelaide, 2SER en meer.

Dat zal zeker ook gebeuren met het rauwere, een beetje op Pip Blom en Alex The Astronaut gelijkende Hallucinating. De rinkelende gitaarriffs en onderkoelde popzang van de vorige single werden ingeruild voor luidere, krachtigere instrumentatie en zelfverzekerde zang, zonder iets aan charme in te boeten.

“I really just wanted to capture the fun we had whilst recording - some of my greatest inspirations like Big Thief and Wet Leg do the same thing where you can almost hear the artists smiling on a recording", aldus Romanie. En we mogen wel zeggen dat ze daarin meer dan geslaagd is.

Bij de nieuwe single hoort ook een leuke clip waarin de zangeres achter een blinddoek allemaal kleurtjes begint te zien.

15 april 2023
Marc Alenus