Pukkelpop 2014 - A tip from the hip: School Is Cool

Achtergrond

Heeft u uw Pukkelpopparcours al uitgestippeld? U heeft nog even de tijd natuurlijk. En om u op weg te helpen vroegen wij een aantal van de bands/artiesten, die op het festival staan en enkele stemmingmakers, die aan de andere kant van het podium zullen staan wie zij absoluut niet willen missen. En daarbij legden wij hen de vreselijke beperking op om slechts één band/artiest per festivaldag te selecteren.

Pukkelpop 2014 - A tip from the hip: School Is Cool



De jongens van School Is Cool schuimen een heleboel festivals af deze zomer en ook Pukkelpop mag dus niet ontbreken op het palmares. Zelf zijn zijn benieuwd naar volgende bands.

DONDERDAG
We zouden je kunnen aanraden om voor de landgenoten Wallace Vanborn, Oscar & The Wolf of Amatorski te gaan, maar zelf willen we absoluut Forest Swords niet missen. Een donkere, mysterieuze en intense elektronica-act, waar wij helemaal voor gevallen zijn.

VRIJDAG
Op vrijdag is er van alles te zien: Omar Souleyman, Wild Beasts en The War On Drugs zijn er maar enkele, maar wij zijn te benieuwd naar het nieuwe werk van The Hickey Underworld om dat te missen.

ZATERDAG
Je kan gaan kijken naar FKA Twigs, BRNS en Anna Calvi, maar Qeens Of The Stone Age mag je gerust vergeten. Wij spelen namelijk op hetzelfde uur. Wie zijn dat eigenlijk ook alweer?

School Is Cool speelt op zaterdag om 21u45 in de Wablief!

12 augustus 2014
Patrick Van Gestel