Personal Trainer - Intangible

Personal Trainer - Intangible

Niet voor één gat te vangen, deze Nederlandse band. Al is de omschrijving "band" misschien kort door de bocht. Zelf spreken ze van een prettig gestoord rockcollectief, waarbij de leden voortdurend veranderen. Eén constante: singer-songwriter Willem Smit.

En die onvoorspelbaarheid in de bezetting hoor je ook in de nieuwe single Intangible. Van trompet tot piano, blitse bliepjes uit de synthesizers, aanstekelijke baslijn,... het komt allemaal terug in dit nummer.

De song stuitert als een springbal rond de kamer. Maar een ongeleid projectiel is de nieuwe song van Personal Trainer niet. Willem Smit zorgt ervoor dat de verschillende instrumenten tot een geheel gesmeed worden. Na het alom geprezen debuutalbum 'Big Love Blanket' doet deze nieuwe single hoopvol uitkijken naar nog meer nieuw materiaal dat in de loop van 2024 zou verschijnen bij het Britse label Bella Union. Een Brits label betekent bovendien ook touren in het Verenigd Koninkrijk. Maar de groep is ook een drietal keren te horen in Belgie. Grijp die kans !

09-O5 : Farrm - Hasselt
10-O5 : Pilar Brussel
11-05:  Trix Antwerpen

20 maart 2024
Erik D'Heer