Organized Happiness - Sophistiqué

Organized Happiness - Sophistiqué

Vergeet 5G. Het gevaar komt van 6G, of toch het gevaar dat je je benen niet zal kunnen stil houden.

Er gaan geruchten dat Organized Happiness ontsnapte uit het zwarte gat dat was ontstaan in een kwaadaardig 6G-gammastralingsexperiment dat verkeerd was gegaan in de uiterst geheime Central Hub Facility, kilometers diep begraven onder de CERN Large Hadron Collider in Genève, Zwitserland.

Andere beweren dat Organized Happiness een globale anonieme beweging is met gecentraliseerd leiderschap die actief is in zowel de kusntwereld, de politiek en de muziekindustrie. De beweging stelt het persoonlijk geluk van elke medemens ver boven de humorloze ratrace van de grotendeels op enkel economische principes drijvende westerse maatschappij.

Het aantal leden is onbekend maar wordt geschat van enkele honderden tot enkele tienduizenden. De diverse afdelingen van Organized Happiness werken in alle anonimiteit en op gestructureerde wijze vanop verschillende  continenten aan de creatie van het Ultieme Geluk, een mentale pre-evolutie, een her-beschaving en het lichtend pad naar het post-materialisme.

Organized Happiness combineert onbaatzuchtig postpunk met elektronica, dance met No Wave, death wish disco met abstract cabaret en black electro funk met zichzelf.

Voor wie denkt dat het allemaal fake news is, presenteren we hieronder de eerste single van dit obscure gezelschap:

26 april 2020
Marc Alenus