OPROER - Dolores

Inlandse Maatjes

De Kinks hadden het destijds voor Lola, maar het Aalsterse viertal OPROER gaat op een wilde nacht achter de rokken aan van Dolores of is het Boris? Als het maar geen “voil jeanet” is!

De riff die het nummer inleidt is alvast lekker vettig en hier bij daMusic vinden we vettig wel prettig. Bovendien heeft dit nummer wel meer te bieden. In minder dan drie minuten komen zowel punkrockinvloeden als een hiphopritme langs. Het mag duidelijk zijn dat Dries van der Schueren (zang), Tijl De Cis (gitaar), Victor van de Maele (bas) en Jonas De Pelsmaeker (drummer) zich aan minstens drie decennia muziekgeschiedenis laafden.

In het najaar komt er een eerste ep aan, maar nu is er dus al deze Dolores die het pad moet effenen. Dat kan geen probleem vormen, want met de single walste OPROER al menig podium plat. Dat leverde finaleplaatsen op in o.a. Oost.best, Zennetoer en Tomorrowband.

Voorlopig zijn er even geen data bekend waarop je de livereputatie van deze vier heren kan checken, maar gooi je in de armen van Dolores  en warm je aan haar/ zijn boezem!

8 mei 2018
Marc Alenus