Odeum - Holy

Odeum - Holy

Ook de derde single van Odeum plakken we vol met stickers met daarop: "hitgevoelig", "eigentijds", "hip", "onweerstaanbaar", "radiovriendelijk" en "niet te missen".

De boys van het Brusselse Odeum verrasten ons eerder dit jaar al op twee toffe singles. Eerst was er Thank You, een track die ons deed denken aan Shawn Mendez en Ed Sheeran. In september kwamen de ketjes dan op de proppen met het warme By Myself en opnieuw was het wat ons betreft helemaal raak.

Nu is er Holy. Geen kerstsingle in de trand van Heilige Nacht, maar wel een hitgevoelige meezinger over iemand die zo verliefd was dat hij het meisje in kwestie heilig verklaarde en totaal blind werd voor alle kleine kantjes zoals haar bezitterigheid.

Klinkt allemaal nogal zwaar op de hand, maar de muziek klinkt zomers en groots met af en toe een leuke break. Dit is muziek waarop wij duizenden handen zien heen en weer gaan voor een podium op een of ander groot festival. Zo ver is Odeum nog niet, maar met drie puike singles op rij zou 2020 wel eens hun jaar kunnen zijn. Ze zijn alvast geselecteerd voor Humo's Rock Rally.

21 december 2019
Marc Alenus