Nerts - Seduction By The Fruit

Nerts - Seduction By The Fruit

G'houzi Rah en Bert Juliaan Vercruysse gaan gewoon door.

Het audiovisuele project Nerts leverde sinds december 2020 met de regelmaat van een klok nieuwe tracks en bijhorende video’s af. Het verhaal startte met Touched My Cat en nog een paar door de poes Momo geïnspireerde singles. Maar ondanks corona breidde het universum van het duo zich toch uit en kwam er ook versterking in de vorm van gastbijdragen.

Dat is ook het geval op het nieuwe Seduction By the Fruit waarin een zangeres te horen is. De nieuwe track is de meest toegankelijke van het lot tot nog toe. Opnieuw doet het psychedelische gitaar- en toetsenwerk ons zweven op lila wolkjes, maar de vrouwelijke toets geeft de track nog een extra zachtheid.

Werkt het duo (?) stilaan naar de release van een album toe? Het blijft een raadsel. De twee hebben enkel een YouTube-kanaal en daar is – behalve de video’s – ook geen informatie te vinden. Eerder werd er wel een plaat aangekondigd. Dus wellicht komt die er binnenkort toch aan. Wij gaan gewoon door met het delen van de nummers, verleid door de vrucht van hun arbeid.

3 januari 2022
Marc Alenus