Nathan Boaz - Demons

Nathan Boaz - Demons

De film komt op 29 juni in de zalen en zal dit najaar ook op Streamz te zien zijn.

De horrorprent ‘FOMO’ kreeg een score van Clairval. Eén van de songs, die er op te horen is, wordt nu als single vooruitgeschoven om de film te promoten. Het gaat om Demons, een track van Nathan Boaz die je kent van eerdere single Waters en van de acteerprestaties in wtFOCK.

Nathan Boaz:"Tijdens de opnames van ‘FOMO’ werd me gevraagd een nummer te maken voor de eindgeneriek van de film, die mooi binnen het thema zou aansluiten. Demons is een nummer over het in de ogen kijken van je eigen angsten en het beslissen hoe je met die angsten zult omgaan. Het is een muzikale representatie van de "fight or flight"-reflex die in elke mens aanwezig is. De track combineert klassieke elementen zoals strijkinstrumenten met modernere elementen zoals een stevige 808 bas en harde, scherpe drums.”

Naast deze catchy r&b/hiphopsingle van Nathan Boaz verschijnen op 27 juni ook de bijzonder sfeervolle single van SJ Hoffman & Shameboy, The Darkness en de hiphoptrack Don’t Panic (feat. OD Temper) van Eliott, Miro en K1D. Deze tracks zullen eveneens op de 'FOMO OST’ te horen zijn.

22 juni 2022
Marc Alenus