NAFT - The Face Of The Planet (The Subs Rebrassed)

NAFT - The Face Of The Planet (The Subs Rebrassed)

Booka Shade, Kollektiv Turmstrasse, Fiocco, Dave Spoon, ze zagen NAFT allemaal zitten. Tijd om ook hier een lans voor hen te breken.

En het is niet dat ze aan hun proefstuk toe zijn. Dit is namelijk al de tiende clip, die ze helemaal zelf produceten. Alles werd individueel thuis opgenomen en Floris (bassax) deed de edit van de video. 

Bovendien wordt er (nog meer dan anders) buiten de lijntjes gekleurd want voor deze versie van dit nummer van The Subs werden zes extra blazers uit Gent ingezet, allemaal vrienden werkzaam bij diverse bands.

En laat het nu toeval zijn dat wij niet zo'n Subs-fans zijn. Maar als we dan dit horen, kunnen we moeilijk aan dat nummer weerstaan. De blazers sleuren je onhoudbaar met je blote billen over het asfalt dat door de twee (jawel, twee!) drummers is gegoten. Het resultaat is dat je met blaren en schaafwonden achterblijft, maar wel met een hoofd vol schitterende muziek. Muziek die je nog even zal heugen. 

Wij zijn niet echt te vinden voor de muziek van Booka Shade of Dave Spoon, maar met NAFT willen wij met alle plezier de tank vullen. Dit is het beste wat we gehoord hebben sinds we ooit BadBadNotGood de tent in Dour zagen afbreken. Misschien moeten we toch eens teruggrijpen naar dat nummer van The Subs. Of niet!

20 oktober 2020
Patrick Van Gestel