Mr. Autumn - Red Kite

Mr. Autumn - Red Kite

Terug aarden is af en toe nodig.

Als er een ding is dat vele mensen geleerd hebben de laatste twee jaar, is dat vertoeven in de natuur terug ademruimte geeft. Eigenlijk zou je per dag een uur in de natuur kunnen vertoeven, behalve als je geen tijd hebt, dan minstens twee uur.

Ook Pieter Angel D’Haeseleer, aka Mr. Autumn ondervond dat. Na de release van zijn vorige single Watchtower trok hij de Ardennen in om wat te bekomen en tijdens die week voelde hij weer een connectie met de natuur. Hij zag een Rode Wouw (Red Kite) boven de groene heuvels zweven, hoorde het klateren van een riviertje en vond direct inspiratie voor een nieuwe song die hij nu al als single uitbrengt.

Het gevoel van connectie krijg je vanaf de eerste noten. De muziek kabbelt zoals een helder Ardens stroompje en de folkie instrumentatie van akoestische gitaar, basharp, schuifelende drums en mondharmonica klinkt heel organisch. En dan is er de fantastische samenzang met Marie De Graeve, die ook al op de vorige single meezong, die het gevoel van herwonnen sterkte oproept.

Op 19 augustus kan je samen met Mr. Autumn thee drinken, connecteren met elkaar en genieten van de muziek bij Papa Jos in Antwerpen.

15 augustus 2021
Marc Alenus