Mon-O-Phone

Achtergrond

Aha, eindejaar! Waar uw en onze lijstjesfetisj eindelijk ongegeneerd weelderig mag tieren. In de aanloop naar onze ultieme lijst met platen van het afgelopen jaar presenteren wij u ook de lijstjes van enkele bekende koppen uit het muziekwereldje.

Mon-O-Phone

Dit jaar sloeg Mon-O-Phone keihard terug met 'Escapism'. De recensies waren laaiend enthousiast en de reacties bij het publiek navenant. Mon-O-Phone heeft zichzelf overleefd en dat verdient best bewondering. 



De beste van het jaar.

1. St Vincent – ‘St Vincent’
2. TuNeYaRdS – ‘Nikki Nack’
3. The Goastt – ‘Midnight Sun’
4. Yuko – ‘Long Sleeves Cause Accidents’
5. Future Islands – ‘Singles’

Amai, dat kon beter!

Jolie Holland in de Centrale, Gent: superarrogant en nonchalant. Als je jezelf te goed vindt om in Belgie te komen spelen, kan je beter in Amerika blijven.

Mocht ik kunnen, wekte ik deze terug tot leven.

Scott Asheton, drummer van de Stooges. De energie van de Stooges is fantastisch. We zijn gaan kijken op Marktrock en Pukkelpop en we zijn blij dat we ze nog live hebben gezien.

U hebt deze toch gezien?

De stop-motionvideo die we gemaakt hebben voor “Anyway”: vijfduizenddriehonderdvijftig foto’s in drie dagen en twintig uur papier knippen.

Straf live

St. Vincent in Trix. Fantastisch optreden van een vernieuwende zangeres. Goede klank, goede show.

Ik voorzie voor 2015

Optreden optreden en meer optreden. Van januari t/m december 2015

Coolste trend

De enige trend die wij leuk vinden in muziekland is Trent Reznor. Zijn nieuwste soundtrack voor ‘Gone Girl’ is weer indrukwekkend. Wij zijn vooral fan van zijn instrumentale albums. De soundtrack van ‘Social Network’, ‘The Girl With The Dragon Tattoo’ en het conceptalbum ‘Ghosts’.

19 december 2014