Modern Art - Soul Enough For Two

Inlandse Maatjes

Modern Art houdt ermee op. Na 8 jaar is het tijd voor iets nieuws. Afscheid nemen doet de band met de nieuwe en laatste single Soul Enough For Two.

Modern Art legde de voorbije jaren een mooi parcours af. De Gentse band was finalist Oost.Best! 2015 en De Nieuwe Lichting 2016, stond op festivals als Boomtown, Crammerock en Dranouter Aan Zee, en bestegen de mooiste concertpodia van België, zoals Ancienne Belgique en Vooruit.

Het New Yorkse MTV Iggy plaatste Modern Art – naast Stromae, Melanie de Biasio en Netsky –  zelfs op hun lijst van meest beloftevolle Belgische bands. Maar helaas, Brecht De Moor, Sven Sabbe (Uncle Wellington, Galine), Bern Coene (Reena Riot, Tiny Legs Tim), Jonas Bruyneel (Uncle Wellington, Wolfe) en Toon Daelman (Wannabe Lions) zoeken elk andere horizonten op.

Dat doen ze echter niet zonder nog een keer te schitteren met single Soul Enough For You, een radiovriendelijke schijfje dat werd geproduced door Simon Vanden Bogaerde (Hooverphonic, Wolfe) en gemasterd door Jerboa.

In de clip blikken de jongens van Modern Art nog een keer terug op de voorbije jaren. Kijk en luister mijmerend met hen mee.

 

20 april 2019
Marc Alenus