Miss O - Demons

Inlandse Maatjes

Miss O - Demons

Deze week bracht Miss O. haar nieuwste single uit, maar u heeft hem vast gemist. En dat is jammer. Daarom zetten wij hem graag in de picture.

Het lijkt erop dat alles wat belangrijk is zich buiten onszelf bevindt: onze planeet, het klimaat, migratie, geld,… we hebben haast geen tijd om aandacht besteden aan onszelf. En wat is “normaal”?

Een op de vier mensen krijgt ooit te maken met psychische problemen (in de VS zelfs 50%!), en twee derde daarvan zoekt nooit hulp. Maar eigenlijk heeft iedereen last van demonen. Daarover gaat Demons, de nieuwe release van Miss O.

Miss O is geen dame, al horen we in de track de mooie stem van de Italiaanse Odette Di Maio. Achter de naam gaat ook de Belgische componist/ producer Jan De Block schuil die tien jaar geleden met Di Maio muziek begon te maken en ondertussen al samen met haar meer dan twintig songs op hun conto hebben.

De nieuwste single Demons, is een prachtige piano ballade. In de clip bij de song zien we een jonge vrouw met een zwakke mentale gezondheid. We zien haar een relatie aangaan met een beloftevolle artiest, maar haar demonen steken stokken in de wielen van de relatie. Ze zoekt gelukkig hulp (praatsessies, hypnose en zelfs shock therapie) en uiteindelijk worden de consequenties voor beiden duidelijk.

Bekijk hieronder de wonderlijke clip:

24 oktober 2019
Marc Alenus