Mauger - I'm Always Fine

Inlandse Maatjes

Van negen tot vijf kan je Mauger Mortier in het bedrijf vinden waar hij werkt, maar ’s avonds – of misschien wel tijdens saaie vergaderingen – schrijft hij liedjes zoals Street Run Dry, dat je misschien al kent van de radio.

Nu heeft Mauger een nieuwe single en het mag gezegd: I’m Always Fine is er weer eentje die je trommelvlies zachtjes beroert en je hart sprongetjes laat maken; zeker wanneer je de magie hoort tussen de stem van Mortier en zijn vriendin Jade Tanghe, die voor de gelegenheid komt meezingen, terwijl Jan Duthoy (gitaar en toetsen), Matthias Debusschere (bas) en Jakob Nachtergaele (drums) voor de uiterst subtiele muziek zorgen.

I’m Always Fine is de voorloper van het volgend jaar te verschijnen debuutalbum ‘Sunday Competition’ dat uitkomt bij Mayway Records, het label waar onder andere ook Wolker, Mooneye en Sun Gods onderdak vonden. Allemaal bands die je al kon vinden op onze Spotifylijst.

De clip bij het nummer toont beelden uit Costa Rica waar de band de plaat opnam in de El Studio van Jef Claeys, dezelfde studio waar Millionaire ‘Sciencing’ opnam.

10 oktober 2018
Marc Alenus