Majé - Only You

Majé - Only You

R&b en soul zijn genres die hier niet zo vaak aan bod komen, maar voor deze sierlijke Roeselaarse openen we maar wat graag de deur.

"Saying goodbye to my old self / On you I can rely / I'm saying goodbye to my old self / On you I can rely", zingt Majé met soepele, soulvolle stem over een luie r&b-beat, terwijl glinsterende gitaarklanken als rimpels in het water uitdeinen. Door de hoofdtelefoon klinkt haar tweede single ooit: Only You, een nummer over het belang van liefde voor haar.

Majé: "Only You gaat over de groeiende liefde voor jezelf, in jezelf. De goede energie die zich wil vermenigvuldigen en verspreiden naar de mensen om je heen, zodat je meer liefde, goedheid en positiviteit aantrekt. Dat is wat ik de mensen wil laten voelen: dat ze zich geliefd voelen, niet alleen door anderen, maar door zichzelf. De kracht van positieve energieën. Wat ze kunnen doen met je stemming en je zelfbeeld. Jij bent liefde. Deel, verspreid en geef die liefde vorm."

Majé - de naam verwijst naar haar Togolese derde naam Madjé, dat sierlijkheid betekent - levert met Only You een single af van internationale klasse en de boodschap is inderdaad universeel belangrijk in een tijd waarin er zoveel negativiteit heerst. Laat je dus aansteken door die positiviteit en loop minstens een week op wolkjes.

4 mei 2022
Marc Alenus