Maandelijks Lekkers - februari 2024

Maandelijks Lekkers - februari 2024

Nieuwe muziek blijft enthousiasmeren. Terwijl de selectie steeds kleurrijker werd, raakte onze mand al snel tot de rand gevuld. Schuif aan en tast toe.

Ibibio Sound Machine - Got To Be Who U Are

We konden deze maand niet anders dan aftrappen met de internationaal geïnspireerde disco van dit gezelschap. Een dansbare track met mooie geluidseffecten en een positieve boodschap.

MAQUINA. - Denial

Koude industriële klanken uit het meestentijds warme Portugal. Deze geluiden branden zich in je hersenen en brengen je zowaar aan het dansen.

Thee Sinseers - Can't Do That To Her

Heel wat warmer zijn de klassieke soulgeluiden van deze verrassende band uit Los Angeles.

L.A.B - Ocean Demon

Meer zonnige vibes krijgen we van de ijzersterke rootsreggae waarmee L.A.B. in Nieuw-Zeeland en Australië al een tijd voor onsterfelijk mogen doorgaan. Later deze maand verschijnt alweer het zesde studioalbum 'L.A.B. VI'.

NOVAkILL Rage

Terug naar de scherpe geluiden op beats. Ook zij komen uit het verre werelddeel en laten het nieuwe zesde studioalbum ('Artifice', uit op 16 februari) voorafgaan door een spannende single.

Metro Verlaine Hooligan

Waarom niet eens wat Franstalige indierock... met een snufje new wave. Uit Normandië!

Drahla - Default Parody

Uit de categorie: "Onze gitaren zijn niet vals, die van jullie zijn dat." Geeft niks hoor. We zijn blij met jullie creatieve geluid.

The Plague - Man Machine Or Beast

Hoe metal uit de industrialhoek speels, experimenteel en tegelijk vertrouwd kan klinken. Een nummer over verslaving, interne verwarring rond identiteit en doorgeslagen technologie.

Voidfallen - Tread With The Ghosts

Onze periodieke portie deathmetal nemen we in met een orkestraal sausje en een kleine bonus als toetje.

10 februari 2024
Tino Fella