Lyna - Forbidden Love

Lyna - Forbidden Love

Hoewel velen het graag anders hadden gezien, wordt de zomer van 2020 vooral een staycation. "Saai", horen wij u denken. Niet noodzakelijk. Want nu kan u ons kleine landje eens ontdekken en daarbij ook de eigen muziekscene. En bij dat laatste kunnen wij alvast een handje helpen, want de Leuvense singer-songwriter Lyna heeft handig ingespeeld op de huidige omstandigheden. 

De jonge twintiger is zeker niet toe aan haar proefstuk. Lyna was pas vier toen ze begon te zingen en vanaf haar zevende deed ze mee aan diverse talentenjachten. Ze was zestien toen ze de zangwedstrijd ‘Talent der Lage Landen’ won en amper een jaar later raakte ze tot in de live shows van ‘The Voice Vlaanderen’. Een mooi parcours voor deze jongedame, dat haar zeker geen windeieren heeft gelegd. 

Sinds 2018 maakt ze haar eigen muziek en in juni 2019 bracht ze de ep ‘Gemini’ uit met als eerste single Take It. Eind november volgde het debuutalbum ‘Lemon Haze’ en dit vierde ze eind februari 2020 met een eerste eigen live show in de Botanique. De Rotonde stond meteen in vuur en vlam. Een betere start had Lyna zich niet kunnen wensen

Maar toen viel alles stil. Behalve Lyna, want zij bleef niet bij de pakken zitten en maakte gretig gebruik van de onverwachte vrije tijd om nieuw werk af te ronden. En één van die producties is nieuwste single Forbidden Love met bijhorende lyricvideo. Het nummer gaat vooral over een verboden liefde. En die liefde zit vol passie, maar kan tegelijkertijd ook de meest pijnlijke zijn.

Dat deze jongedame hard werkt om haar droom te bereiken, is meer dan duidelijk. En onvoorziene tegenslagen buigt ze gretig om in haar eigen voordeel. Een ingesteldheid die in de muziekwereld zeker nodig is. We hopen dan ook dat Lyna de nodige kansen krijgt zodra live events weer worden toegelaten.

Dit bericht bekijken op Instagram

💙...

Een bericht gedeeld door LYNA 💛 (@lyna.lahbiri) op

23 juli 2020
Marjolein De Smet