Lithium Stickers - Who's Gonna Love Me?

Lithium Stickers - Who's Gonna Love Me?

Lithium Stickers presenteert eerste single.

Tristan Vandenbouhede, de man achter Lithium Stickers presenteerde onlangs zijn eerste single aan de wereld. Het nummer heet Who’s Gonna Love Me (When You’re Gone). Het nummer gaat over gevoelens van melancholie, depressie en de daarbij horende medicatie, maar is tegelijk een vermomd liefdeslied.  

Muzikaal put Lithium Stickers inspiratie uit zowel oude als hedendaagse psychedelische bands die vaak ook synths gebruiken. Door zijn songs onder te dompelen in reverb en delay neemt hij ons mee in zijn nachtmerries en creëert hij een sombere, angstige sfeer.

Je hoort aan de song dat dit nog maar een eerste stap is, maar onder de dikke mist aan reverb horen we ook een song met potentieel en met de visuals die de Amerikaan ANDREWKNIVES (Kevin Andrews) bij de clip maakte, klopt het plaatje helemaal.

Heel binnenkort plant Lithium Stickers al een tweede single. Peach Of A Day zal die heten en we zijn er toch wel benieuwd naar. Fans van de vroege Tame Impala, Morgan Delt of Babe Rainbow. Check deze melancholische psychedelische popband van eigen bodem!

23 april 2020
Marc Alenus