Lisza - ¿Cómo?

Lisza - ¿Cómo?

Zijn het de zomerse temperaturen van de voorbije dagen, het verleidelijke Spaans of de jeugdige branie van Lisza, maar wij vallen als een blok voor haar nieuwe single.

Het mag duidelijk zijn dat er Latino bloed stroomt in de aderen van Lisza. Aderen. Haar nieuwe video voor haar nieuwe single ¿Cómo? is daar het bewijs van. Deze clip, met zijn verschillende Hispanic invloeden, weerspiegelt de energie van het lied, de opstand, de urgentie en de strijd om haar overtuigingen te verdedigen.

In 2017 bracht de Brusselse een eerste album uit in samenwerking met Rudy Coclet (Arno, Girls In Hawaii…) en Lionel Capouillez (Stromae) maar haar volgende ‘Charango’ (uit op 14 augustus) lijkt haar roots te eren.

Lisza vertelt ons over de energie achter deze nieuwe track: "Ik heb veel plezier beleefd aan het schrijven van ¿Cómo?. Het was zowel instinctief als zeer intensief tegelijk. Ik had veel moeite met de tekst en wilde in het Spaans schrijven. ¿Cómo? stond me toe los te komen van wat ik gewend was te doen. Ik hou echt van dit nummer omdat het me laat dansen, zelfs ondanks de zware tekst. Het klinkt meer als een oproep tot rebellie! Het is een liedje zonder complexen."

Op 23 september staat Lisza in de AB als support voor Caravan Palace.

27 juni 2020
Marc Alenus